Такі схожі! Злата Огнєвич поділилася рідкісним фото з молодшою сестрою

Українська співачка Злата Огнєвіч поділилася з підписниками рідкісним фото зі своєю молодшою сестрою Юлією і розповіла милі історії з їхнього дитинства і юності в Криму. Зворушлива публікація вийшла на її сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

На фото сестри роблять селфі, притулившись головами один до одного і мило посміхаючись. Злата одягла білий топ і синю сорочку, а її молодша сестра Юлія вибрала білу вишиванку із золотою вишивкою.

"Літо. Спека. Крим. Судак. Мені 7 років, я йду за дитячим харчуванням через все місто і уявляю, що в цей час могла б собі прекрасно чилити на пляжі.... Уявляю чергу, яку ще треба відстояти і цей специфічний "запах" в місці роздачі дитячого харчування. Але вдома чекає маленький рожевий пухкенький комочок (щастя чи ні - час покаже), і він хоче їсти. Точніше, вона. Моя сестричка", - ділиться спогадами Огнєвіч.

В юності стало вже цікавіше. Сестри постійно прикривали один одного, підкуповуючи солодощами. "А ось ми з тобою вже підлітки, і я прошу тебе тримати в таємниці, що йду на диско. А ти за це отримуєш горішки зі згущеним молоком (моє улюблене печиво досі, тільки вже веганське). Ось вже і ти йдеш на диско, але не просиш нікого тримати в таємниці, тому що сама - суцільна таємниця", - жартує Злата.

Співачка зізналася, що дуже любить свою сестру і щаслива, що вона у неї є. "Час тече швидко і прийде момент, коли ти будеш тримати пухкенький комочок щастя в своїх руках. Так, час показав, що все ж ти була грудочкою щастя. І зараз я б із задоволенням відстояла в черзі за тим дитячим харчуванням для тебе і замість пляжу вибрала наші прогулянки... Сестричка, я тебе сильно люблю і щаслива мати таку сонячну дівчинку як соулмейт. To the moon and back", - зворушливо закінчила пост Огнєвіч.

Підписники були в захваті від нового фото і особливо тепло сприйняли спогади з дитинства.

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...