"Такою худою ще ніколи не була": Саша Бо показала, як змінилася її фігура через булімію (фото)

Популярна Instagram-блогерка Саша Бо тривалий час лікувалася від розладу харчової поведінки. Як зізнається зірка, їй вдалося побороти свою недугу. Так, вона працювала зі спеціалістами та зрозуміла, як справлятися зі своїми проблемами, передають Патріоти України.

"Булімія – це пройдений страшний сон. Зараз я щаслива, спокійна. Немає бажання "закривати очі на щось" та заїсти біль. За щасливим збігом обставин, мені вдалося вилізти з цього. Я набрала п'ять кіло та люблю себе, які ніколи. Останній "зрив" був у мене два місяці тому", - розповіла Саша.

Також блогерка розповіла, що до того, як вона почала хворіти, її вага становила 60 кіло. Втім, через булімію Саша втратила 10 кіло. "Мої критичні 50 кіло. Такою худою я ще ніколи не була", - додала знаменитість.

Зауважимо, про розлад харчової поведінки зірка Мережі розповіла особисто восени минулого року.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...