Танці з зірками 2021: Букмекери назвали головного невдаху сьомого випуску, котрий покажуть по ТБ ввечері 17 жовтня

Танці з зірками 2021: названо головного невдаху нового випуску

Танці з зірками 2021 у сьомому випуску 17 жовтня продемонструють виступи дев'яти пар. Знаменитості та їхні партнери будуть знову показувати неймовірні па, наближаючись до заповітної перемоги. Але декому пощастить менше.

За даними одного з букмекерських сайтів, найвищі шанси залишити участь в шоу у Олександри Зарицької, на другому місці серед претендентів на виліт - MELOVIN.

Рейтинг зірок виглядає так:

  • MELOVIN 4.00

Хто вже покинув проект

Першим вилетів з проекту гуморист Іван Люленов. Це сталося під час другого ефіру (у першому випуску традиційно нікого не виганяють). Гуморист танцював з Яною Цибульською, але розкрити свої таланти він так і не встиг.

Учасниця "Жіночого кварталу" Анастасія Оруджова отримала травму під час репетиції, порвавши зв'язки. Тому проект Їй довелося покинути достроково. Втім, і її заміна - колега по "Кварталу" Олександра Машлятина недовго танцювала, залишивши шоу після третього ефіру.

26 вересня свої танці закінчив також стриптизер Олексій Суровцев і його партнерка Марія Колосова. П'ятий ефір від 5 жовтня проект залишили Фагот і Катерина Трішина, а тиждень тому з дистанції зійшли співачка Lida Lee і Олексій Базела.

На паркет 17 жовтня вийдуть такі пари:

  1. Актор Артур Логай і Анна Кареліна
  2. Співак Дмитро Каднай і Аліна Лі
  3. Євгенія Власова і Максим Леонов
  4. Фехтувальниця Ольга Харлан та Дмитро Дікусар
  5. Джамала і Антон Нестеренко
  6. Солістка групи KAZKA Олександра Зарицька та Юрій Мєшков
  7. Каратист Станіслав Горуна і Даніела Преап
  8. Актор Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук
  9. MELOVIN і Єлизавета Русина

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...