"Танці з зірками", Катерина Кухар показала клас, глядачі змінили фаворита: Хто покинув проєкт напередодні, за крок до півфіналу

В ніч на 15 листопада на каналі "1+1" завершився чвертьфінал проєкту "Танці з зірками", зазначають Патріоти України.

В одинадцятому випуску пари виконали по два танці. Так, учасники вийшли на паркет з суддями шоу, а потім зі своїми партнерами. Витонченим танком вразила балерина Катерина Кухар. Суддя вийшла на паркет з Артуром Логаєм та Анною Кареліною. Разом вони виконали сальсу.

"Друзі, для мене сьогоднішній танець – це теж виклик. Мене всі звикли бачити у пуантах. А сьогодні я буду зовсім іншою. Я додам перчику та пристрасті", - заявила перед виступом балерина.

До слова, Катерина та Анна вийшли на паркет в однакових спокусливих образах. Так, вони були одягнені у яскраві сексісукні.

Навіть Юрій Горубнов був шокований від такого образу балерини. Так, він зауважив, що сподівається, що Олександр Стоянов не ревнуватиме Катерину.

Зазначимо, Артур Логай та Анна Кареліна отримали за сальсу 29 балів.

* * *

У результаті до зони ризику потрапили: Артур Логай, Дмитро Каднай та Ольга Харлан. Втім, одній з пар не вдалося переконати суддів та глядачів, що вона варта місця у півфіналі.

Втім, за крок до вильоту глядачі врятували зірку серіалу "Моя улюблена Страшко" Артура Логая та Анну Кареліну.

Проєкт залишили співак Дмитро Каднай та Аліна Лі, котрих не врятував танок навіть з епотажним Владом Ямою.

"Це була дивовижна історія. Я знайшов нових друзів. Ось моя головна мотивація. Я дивився, як вони тренуються, і мені хотілось тренуватися більше. Дякую творчій команді. Я вдячний Аліні. Я знаю точно, що ми були щасливі на паркеті", - прокоментував свій виліт Каднай.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...