Телешоу "Маска": Хто ховався в костюмах Джмеля та Пальчіки (фотофакти)

Шостий випуск гіпершоу "Маска" закінчився, а це означає, що зіркові детективи та телеглядачі розсекретили когось із персонажів. 27 листопада в ефірі проєкту свої обличчя показали одразу два учасники – Джміль та Пальчіка. У костюмах ховалися актор студії "Квартал 95" Степан Казанін та солістка українського гурту KAZKA Олександра Зарицька, зазначають Патріоти України.

Вокалістка виступала у костюмі, дизайн якого намалювала дитина. Про це OBOZREVATEL стало відомо під час трансляції ефіру на телеканалі "Україна" (щоб подивитись фото, доскролльте до кінця сторінки).

Шостий випуск шоу розпочався зі знайомства з новим персонажем – Пальчікою. Створенню цієї маски посприяв маленький хлопчик Єлисей. Йому запропонували вгадати учасника разом із зірковими детективами. Ще під час відео-візитки журі почало здогадуватися, що в костюмі сховалася талановита українська виконавиця, але хто саме – думки розходилися.

Виступ Пальчіки

Під підозру потрапили співачки Джеррі Хейл, Мішель Андраде та Джамала. Після виступу артистки Андрій Данилко та Дзідзьо поставили їй запитання, відповіді на які дозволили їм прийняти одноголосне рішення – під маскою ховається солістка українського гурту KAZKA Олександра Заріцька.

Володимир Остапчук запропонував розсекретити персонажа на самому початку – судді мали рацію.

Під маскою Пальчики ховалася Олександра Заріцька

Заріцька подякувала Єлисеєві за неймовірний костюм, який він намалював.

Заріцька та Єлисей
"Я дивилася перший сезон "МАСКИ" і думала, що виступати в цих костюмах трохи легше. Моя Пальчіка дуже яскрава, з блискітками – все, як я люблю. Але костюм дійсно сковує рухи – я навіть раз ледь не впала, коли йшла зі сцени ", – заявила співачка.
Олександра Заріцька на шоу "Маска"
Також у фінальному голосуванні зійшлися Джміль та Скандал. Після хвилюючої паузи, яку традиційно витримав Володимир Остапчук, телеглядачі дізналися, що маску зніме чарівний та артистичний Джміль.У цьому випуску він заспівав хіт Насті Каменської та Потапа "На районі".
У фіналі шоу покинув Джміль
Перед тим, як показати "справжнє обличчя" героя, ведучий поцікавився у журі, чи вони здогадуються, кого зараз побачать. Андрій Данилко впевнено відповів: "Це актор 95-го Кварталу, котрий виступає під псевдонімом". Шоумен виявився абсолютно правим. Під маскою ховався Степан Казанін. Справжнє ім'я артиста – Сергій. До речі, ця інформація дуже здивувала Олю Полякову.
Під маскою Джмеля ховався Степан Казанін
Наостанок він ще раз виконав хіт зі знаменитими рядками "пиришки-пупиришки".

Степан Казанін на шоу "Маска"

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...