Тепер блондинка: Слава Камінська захопила фанатів кардинальною зміною образу (фото, відео)

Українська співачка Слава Камінська кардинально змінила стиль: екс-учасниця "НеАнгелів" перетворилася на блондинку, передають Патріоти України.

Але це ще не все: Камінська представила ще сім образів самої себе - всього вісім альтер-его. Все це - для нового кліпу SlavaBogu, який вона представила 28 травня, повідомила Lite прес-служба співачки.

Цього разу SLAVA KAMINSKA кардинально змінила не тільки образ, але і репертуар. З ліричної героїні вона перетворилася на веселу самоіронічну примадонну.

Кадри відеокліпу більше нагадують незв'язний сон, ніж історію зі зрозумілим сюжетом. 8 міні-сторіз розкривають всі альтер-его слави, а дивні і кричущі образи додають відповідний настрій. Режисером відео став Сергій Ткаченко, який раніше працював зі славою у складі НеАнгелів.

"Це абсолютно моя історія! І кліп, і пісня - це мій внутрішній стан 24/7. Фарби, стьоб, лексика, я давно мріяла реалізуватися саме в таких образах. Саме з таким настроєм потрібно міняти принців на коней", - каже Слава.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...