"Тепер це сім'я моряків": Як провели літо діти принца Вільяма і Кейт Міддлтон

На минулому тижні Кембриджі зі своїми трьома дітьми відпочивали в шотландському замку Балморал — в гостях у королеви Єлизавети II, повідомляють Патріоти України.

Вони багато гуляли на природі, вудили рибу, їздили верхи та на велосипеді. Це був перший раз, коли сім'я принца Вільяма в повному складі відвідала його бабусю після смерті чоловіка Її Величності принца Філіпа, який помер у квітні цього року. Королева заздалегідь підготувала своїм правнукам подарунки, які поклала на ліжка дітей перед їхнім приїздом.

Крім того, як повідомляє джерело видання Vanity Fair, влітку батьки вчили восьмирічного принца Джорджа, шестирічну принцесу Шарлотту і трирічного принца Луї ходити під вітрилом. Кейт і Вільям — досвідчені яхтсмени. Сім'я здійснювала прогулянки по морю уздовж узбережжя графства Норфолк, де у герцога і герцогині Кембриджських є маєток Анмер-Холл. Діти постійно були в рятувальних жилетах, хоча двоє старших відмінно вміють плавати. Батьки показували їм, як керувати човном. «Тепер це сім'я моряків», — жартома зазначає королівський експерт Кеті Ніколл. Батьки і діти часто купалися, хоча вода була досить холодною.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...