Терпінню можна тільки позаздрити: Джамала розповіла, на скільки схудла за чотири місяці

Під час другої вагітності Джамала набрала близько 20 зайвих кг. Народивши дитину, співачка поставила собі за мету схуднути, і тепер може похвалитися чудовим результатом. У програмі "Це розкіш" молода мама зізналася, що за чотири місяці вона скинула 12 кг, повідомляють Патріоти України.

Джамала звернулася за допомогою до фахівця, який розробив їй спеціальну програму схуднення.

"Я звернулася перш за все тому, що мені дуже хотілося вдягнути свої наряди, щоб вони виглядали на мені так само, як і до вагітності", - пояснює зірка.

За словами Джа, найскладнішим був перший місяць. Через два тижні співачка прийшла до дієтолога і виявилося, що вона скинула всього 800 г. "Я була в шоці! Як? Я просто супер-відмінниця, я нічого не їла: ані печива, нічого солодкого, молочного, фруктів, ніяких фруктів взагалі! Бананів! Я дуже люблю банани. Жодного! І тільки 800 грам за перші дві тижні! - згадує Джамала. - Мені здається, це був найважчий момент. Не кинути і не сказати: "Так, нічого не діє, все, пока, я буду їсти, як я їла". А потім, коли через два тижні і потім ще два тижні на вагах вже стало мінус два кіло - о, це вже цікавіше".

Співачка також дала пораду всім, хто худне - не здаватися в перший місяць. "Тому що в перший місяць тіло твоє поводиться дуже жадібно до всіх грамів та кілограмів. Воно відчуває, що щось робиться не те, і воно намагається все утримати", - пояснює зірка.

Через чотири місяці правильного харчування, звички співачки змінилися. Джамала говорить, що вона може з'їсти гамбургер або вареники з картоплею, але їй вже це "не по кайфу".

Джерело: Радіо НВ

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...