Тільки вийшла з-під наркозу: Дочка Полякової в сльозах поскаржилася на неприємності

Дочка Олі Полякової Маша, за словами співачки, вже наздоганяє маму за популярністю. Про дівчину охоче пишуть ЗМІ, а вона часто рада давати інфопривід, передають Патріоти України.

Маша не боїться хейта в мережі і колкостей від недоброзичливців, а активні обговорення часом провокативного контенту в соцмережах розцінює як активність яка Поляковій-молодшій тільки на руку. Емоційна дочка Королеви ночі ділиться з підписниками радощами і розповідає про прикрощі. Так, в Instagram Stories Маша поскаржилася, що її аккаунт в TikTok заблокували.

До того ж, це неприємна подія збіглося з походом до стоматолога – дівчині вирвали зуб, у неї розпухла щока, і дочка артистки не змогла впоратися з емоціями.

"Це не чесно! Я кожен день заливала по 4 по 3 відео, створювала контент, реально багато працювала. Просто взяти і заблокувати за відео в спідниці, де нічого не видно, спідниця трохи вище коліна! Ненавиджу TikTok!"- обурилася Маша в сльозах.

Вона звернулася до друзів і мережевої публіки та попросила відправити апеляцію адміністрації сервісу, щоб аккаунт дівчини швидше розблокували.

"Підтримайте мене, будь ласка. Я довго старалася, і тут мене так обламати. І я шепелявлю, тому що я буквально тільки вийшла з-під наркозу", - пояснила дівчина.

До слова, Маша цілком пристойно заробляє в соцмережах і активно веде свої сторінки. Також вона всерйоз цікавиться музикою, а цього літа разом зі своєю групою "Шви" навіть відіграла перший сольник.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...