Тіна Кароль у Грузії розповіла про причини відмови від гастролей у РФ

Українська співачка Тіна Кароль нещодавно відвідала Грузію, де виступила на шоу "Танці з зірками" зі своєю піснею "Намалюю тобі зорі". Після ефіру зірка дала інтерв'ю на місцевому телеканалі, передають Патріоти України.

Ведуча запитала у Тіни, чому та не гастролює по РФ. Адже багато українських зірок зараз активно там виступають, а деякі навіть переїхали на постійне місце проживання. Відповідь Тіни була досить лаконічною. Зірка заявила, що може продавати свою музику, але не душу.

"У 2014 році я сказала, що залишаюся в Україні. Незважаючи на те, що пропозицій було багато. Це був мій вибір. Я можу продавати свою музику, але не продаю душу", - заявила Кароль.

Також співачка зізналася, хто є її улюбленою грузинською артисткою: "Я дуже любою грузинських співаків, у них особливі голоси і почуття музики. Моя улюблена співачка Ніно Катамадзе".

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...