Тіна Кароль зізналася, що мріє про дочку, і висловилася про шлюб з олігархом (відео)

Тіна Кароль зізналася, що мріє про дочку, і висловилася про шлюб з олігархомПопулярна українська співачка Тіна Кароль поділилася, в якого чоловіка ніколи не змогла б закохатися, а також назвала своє найбільше досягнення. Про це вона розповіла в рубриці "33 питання за 3 хвилини" з телеведучою, "Міс Україна" і дружиною Дмитра Комарова Олександрою Кучеренко на каналі ICTV, передають Патріоти України.

За словами 36-річної артистки, її серце ніколи не зможе підкорити брудний чоловік. При цьому Тіна посміхалася, так що до кінця незрозуміло, чи був це жарт або ж зірка говорила всерйоз. Кучеренко запитала Кароль, чи погодилася б вона вийти заміж за олігарха. На що артистка зазначила, що вона вибирає чоловіка, а не статус. Тоді Кучеренко уточнила: "а вийти заміж за жебрака?"

"Так", - відповіла Тіна. Крім того, свого сина Веніаміна співачка назвала найбільшим досягненням, але зазначила, що з ним важко домовитися. А на питання ведучої, чи хотіла б вона народити ще й дочку, співачка відповіла коротко: "так".

За словами співачки, найбільшим страхом для неї є нічого не боятися, а зворотною стороною популярності назвала рутину. Кароль зізналася, що незважаючи на 15 років творчої кар'єри, вона все одно не відчуває себе відомою.

А ось подарунки фанатів бувають вельми оригінальними. "Якось на сцені мені подарували хом'ячка, не дуже це було", – розповіла Тіна про найдивніший подарунок від шанувальників. Також Кароль зізналася, що зберігає машини свого покійного чоловіка Євгена Огіра, вони дороги їй як пам'ять.

Виконавиця розповіла, яку музику слухає в пробках і поділилася висновками, які зробила за всю свою кар'єру. "У пробках я слухаю свій альбом "Красиво". Мені дійсно подобається те, що вийшло. А за 15 років кар'єри я зрозуміла, що кожен вихід на сцену завжди як перший", - зазначила співачка.

Крім цього, зірка зізналася, що не вважає звання Народної артистки пережитком минулого. А для того, щоб впоратися зі стресом, Тіні потрібно залишитися на самоті. На питання "Юрій Горбунов або Дан Балан" Кароль відповіла: "і Горбунов, і Балан".

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...