"Это очень круто выглядеть так в 45!": Могилевська порадувала фанів фото в бікіні та без макіяжу

Природність і безпосередність - ось достоїнства, які підкуповують в співачці й телеведучій Наталії Могилевській, зрозуміло, в якості доповнення до її таланту. Нещодавно артистка розмістила в Instagram фото, зроблені під час літнього відпочинку, передають Патріоти України.

На них 45-річна зірка зображена в бікіні і без макіяжу. Вона виглядає настільки чудово, що паспортний вік співачці не можна дати навіть з натяжкою. "1 і 2? Вибирай. Хто вже встиг відпочити цього літа? Де були або куди плануєте?" - запитала у шанувальників Могилевська в підписі до фотографій.

Але шанувальники в основному не стали вибирати більш красивий знімок, так як обидва були гарні, а артистка на них була просто чарівною. Пост Могилевської за кілька годин набрав більше 12 тис. лайків. У коментарях користувачі соцмережі зазначили, що знаменитій українській артистці дуже до лиця "натуральна краса":

"Очень красиво без макияжа. Натурально", "Вы очень нежная. Наташа, естественность – это Ваше!", "Красивая и настоящая. Могилевская - бомба, очень люблю ее", "Хорошо без макияжа, крутая фотка", "Супер, это очень круто выглядеть так в 45", - пишуть в коментарях.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...