"Тобі повинно бути соромно за такі кадри, Ельзо!": Топ-модель розкритикували за голе фото з дочкою

Колишня модель Victoria's Secret Ельза Госк (Elsa Hosk) поділилася відвертим фото з дитиною і зіткнулася з критикою в соцмережах. Відповідні знімок і коментарі з'явилися на її сторінці в Instagram, інформують Патріоти України.

32-річна манекенниця опублікувала знімок, на якому вона позує навпроти вікна спиною до фотографа в оголеному вигляді, тримаючи на руках маленьку дочку Тууліккі (Tuulikki). Один з підписників не оцінив пост Хоск і звинуватив її в педофілії. Він також заявив, що відправив скаргу співробітникам Instagram з міркувань безпеки дитини.

Більшість фанатів погодилися з думкою користувача, про що почали писати в коментарях. «Ельзо, я не хочу тебе соромити, але не слід виставляти такі фото», «Дорога, навколо багато психів, навіщо залучати їх увагу?», «Тобі повинно бути соромно за такі кадри, Ельзо!» - зазначали вони.

Знаменитість, в свою чергу, дала відсіч прихильникам, опублікувавши Instagram-Сторіс у відповідь на їх висловлювання. «Публікація такого фото - це не порнографія, а звичайна справа. Жінки в усьому світі ходять голими при своїх дітях. Якщо хтось побачив в цьому подібний підтекст - це його проблеми, а не мої, - пояснила Хоск. - Бути оголеною з донькою - для мене це прекрасне почуття. Я не боюся незнайомців».

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...