ТОП-5 образів Мерилін Монро, які стали модними назавжди: Як одягалася блондинка (фото)

1 червня американській кіноактрисі, секс-символу 1950-х років, співачці та моделі Мерилін Монро виповнилося б 95 років. Незважаючи на те, що вона була популярна понад півстоліття тому, чимало її образів не втратили свою актуальність і в наш час. theLime зробив добірку з 5 модних луків знаменитої блондинки, які можна з легкістю повторити, передають Патріоти України.

Для повсякденних образів Монро обирала доволі практичні речі. В її гардеробі було багато однотонних водолазок, які вона носила з брюками. Найпопулярніше поєднання - білі штани і чорна водолазка.

Другий обов'язковий атрибут в гардеробі Мерилін - спідниці довжини міді. Це могла бути як спідниця на запах, яку вона поєднувала з білою блузою і укороченим пальто, або ж спідниця-олівець для святкових заходів і виходу в світ.

У багатьох Мерилін Монро асоціюється саме з образом блондинки в білому платті зі спідницею плісе. Цей лук неодноразово переосмислювали дизайнери, і на сьогоднішній день спідниці плісе як і раніше залишаються в тренді.

Як виявилася, мода на топи і кроп-топи прийшла до нас не з 1990-х. Ще в 1950-х Монро одягала укорочені водолазки зі спідницями і навіть шортами. Тому, якщо ви до сих пір сумніваєтеся щодо того, чи варто обзавестися такою річчю на літо, швидше вирішуйте.

Ще один варіант повсякденного луку від Монро - джинси з високою посадкою і светр або біла блузка. Лінію талії актриса підкреслювала контрастним ременем, а взуття обирала зручне.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...