Трагедія - не випадковість? Алек Болдвін на зйомках "Іржі" просив видати йому "пістолет побільше"

Американський актор Алек Болдвін, який випадково застрелив операторку Галину Гатчінс, на початку трагічних зйомок вестерну "Іржа" запросив видати йому більшу модель зброї. Відповідні дані правоохоронці отримали після дослідження телефону знаменитості, передають Патріоти України.

Як пише Insider, поліція Санте-Фе отримала ордер, який дозволяє перевірити iPhone Болдвіна, у четвер, 16 грудня. Таким чином слідчі отримали доступ до текстових повідомлень, фотографій та іншої інформації на смартфоні.

З'ясувалося, що актор обмінявся електронними листами зі зброяркою "Іржі" Ханною Гутьєррес-Рід, у яких попросив зброю побільше для сцен у фільмі. Це сталося ще перед зйомками вестерну.

Болдвін підтвердив слідчим, що він і Гутьеррес-Рид обговорювали моделі зброї, перед тим як зупинилися на револьвері Colt .45. Його актор мав повільно вийняти з кобури, потім дуже різко повернути та звести курок.

"Алек описав пістолет як старовинний Colt. Він [Болдвін] сказав, що між ним і Ханною було листування, в якому вона показувала йому зброю різних стилів", – написала детективка Олександрія Хенкок в ордері на обшук.

Болдвін зазначив, що він репетирував сцену зі зброєю, а перед початком виробництва "запросив пістолет побільше"."Алеку показали Colt із коричневою ручкою та вишневою ручкою, і зрештою він вибрав коричневий", – йдеться в документі.

Актор раніше в інтерв'ю говорив, що не натискав на курок револьвера того фатального дня. Він повторив цю позицію поліцейським, додавши, що був певен: зброю заряджають лише холостими. Слідчі продовжують з'ясовувати, як бойовий патрон потрапив до пістолета.Гутьєррес-Рід зі свого боку повідомила поліції, що в день інциденту до обіду зарядила пістолет п'ятьма "пустими" патронами.

Вона заявила, що не думала, що хтось "буде настільки зловмисний, що принесе на знімальний майданчик бойові патрони". Фактично, зброячка звинувачує в тому, що сталося, третю особу.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...