Тремтить та не впізнає друзів: Який вигляд має невиліковно хворий Брюс Вілліс і кому "міцний горішок" заповів свої статки

Днями дочка актора Брюса Вілліса 32-річна Скаут ЛаРу Вілліс поділилася зворушливим відео зі своїм батьком, який страждає на лобно-скроневу деменцію. Хвороба зірки вже призвела до того, що він майже не розмовляє та не впізнає друзів, передають Патріоти України.

Якщо раніше "міцного горішка" бачили на екранах, тепер обличчя 68-річного актора показують лише його рідні та близькі, які все більше часу проводять з Віллісом. Попри те, що в новому заповіті актор обділив деяких нащадків та колишню дружину Демі Мур, вони не покидають знаменитість.

На новому відео можна побачити, як у Вілліса тремтять руки, а сам він байдуже дивиться вдалину, коли Скаут сидить поряд. Вона взяла батька за руку, дивлячись у камеру.

Нещодавно інша дочка Демі Мур та Брюса Вілліса – Таллула Вілліс – показала рідкісне фото з батьком. На ньому хворий актор дивиться в камеру більш усвідомлено.

Хвороба зірки розвивається доволі швидко. У 2022-му актор оголосив про завершення своєї кінокар'єри через погіршення самопочуття. За словами його дружини Емми Хемінг-Вілліс, знаменитості гірше з кожним днем.

Спершу від друга "міцного горішка" стало відомо, що він вже не розмовляє і стрімко втрачає інтерес до життя. Це не було помітно, адже сімʼя зірки публікувала фото, де він посміхався й обіймав їх.

Пізніше зʼʼясувалося, що Брюс Вілліс не впізнав свою колишню дружину Демі Мур, з якою вони були разом 13 років. Акторка навідала колишнього чоловіка після літньої відпустки в Італії, однак він не зрозумів, хто вона. Перед тим, як американцю стало гірше, в ЗМІ зʼявилася інформація про те, що він переписав заповіт.

Старші спадкоємиці Вілліса від Демі Мур – Румер, Скаут і Таллула – зможуть претендувати лише на мільйон доларів кожна. Основна частина дістанеться нинішній дружині та їхнім дітям – восьмирічній Евелін Пенн та десятирічній Мейбел Рей. Демі Мур не отримає нічого.


"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...