​Третій президент України Віктор Ющенко став дідом уп'яте.

68-річний екс-політик тепер має 5 дітей і 5 онуків

Кілька днів тому у його старшого сина Андрія народився син. Хлопчика назвали теж Андрієм. Розповідаючи про своїх дітей, Віктор Андрійович зазначив, що молодші доньки Софія та Христина і син Тарас займаються навчанням. Старша Віталіна їздить із гуманітарними проєктами і волонтерить, а старший син Андрій із дружиною Оленою залишаються в Києві та святкують своє батьківство, передають Патріоти України.

"У мене всі діти університетські, то зараз вони приїхали сюди, з батьком, бо канікули в університетах. Христинка доздає екзамен сьогодні, Софійка працює тут на хаті з батьком. Дружина із меншим сином в університет поїхали, бо там треба дитині закупити у кімнату зубну щітку, подушку, одіяло, бо така практика, що кімната гола, і мама цим займається", - розказав Ющенко.

"Онуки частина зі мною живе, я пробую ними керувати... Донька старша приїхала, об’їздила декілька країн по гуманітарному проєту, приїхала, зараз в теробороні і веде гуманітарний проєкт разом із теробороною, наприклад. Я думаю, що нічого дивного тут нема, як всі", - зауважив експрезидент. "Андрійко родив Андрійка малого декілька днів назад. Родили вони козарлюгу, Андрія Андрійовича. В Україні, на місці", - повідомив Віктор Андрійович.
У Андрія Ющенка тепер двоє дітей - 12-річна донька Варя від першого шлюбу та сина Андрій від дружини Олени.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...