"Це була ідея Наді": Позитив вперше розкрив подробиці розпаду групи "Время і стекло"

Український співак і автор пісень Олексій Завгородній, відомий під псевдонімом Позитив, розкрив фанатам причини розпаду популярної групи "Время і стекло". Про це Завгородній розповів у інтерв'ю YouTube-каналу Лізи Дідковської, передають Патріоти України.

За його словами, про те, що групу варто закрити, першою заговорила Надя Дорофєєва. У цій групі все склалося. І ми склалися як артисти, і Надя склалася як співачка. Її бажання завжди було - у будь-якої дівчини-артистки, яка в дуеті, завжди є бажання стати сольною артисткою. Самореалізуватися - це дуже правильна річ, а тим більше, коли є рамки в групі", - зазначив Позитив.

Виконавець упевнений, що Дорофєєва набагато ширше артистка і сольно може показати набагато більше своїх можливостей. "Вона сказала: "Я відчуваю, що ми загралися, нам потрібно йти далі, і тобі, і мені". Вона сказала: "Я хочу піти сольно, давай закривати наш проект". Мені здавалося це дурною ідеєю, але я не можу перешкоджати. Я б ще міг попрацювати, думаю, що і Надя теж. Але її завзяття і тяга до того, що вона вже хотіла робити - вона невпинна", - розповів Позитив.

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...

Стався конфуз: Аlyona Аlyona впала на сцені просто під час генеральної репетиції "Євробачення-2024"

вівторок, 7 травень 2024, 10:30

Українські співачки Аlyona Аlyona і Jerry Heil вийшли на генеральну репетицію свого конкурсного номеру на "Євробаченні-2024" у Мальме, Швеція, передають Патріоти України. Так, неочікувано посеред виступу на сцені трапився конфуз. Реперка Аlyona Аlyona ...