"Це була трагедія": Таїсія Повалій відверто розповіла про стосунки з чоловіком

Відома співачка Таїсія Повалій сама не розуміє, як колись могла закохатися в свого чоловіка Ігоря Ліхуту. Про це вона розповіла в програмі "Позаочі", передають Патріоти України.

"Для мене сім'я - це найголовніше. Мені мама вселила, що чоловік повинен бути один на все життя. Я була така правильна-правильна. І тут мені доля дає людину абсолютно протилежну - Ігоря Ліхуту, у якого вже було дві дружини. Він любить все яскраве, а я терпіти не могла яскраве, я люблю все скромне, чорне. Деякі моменти в ньому мене тоді дуже сильно дратували, навіть не розумію, як я могла потім в нього закохатися. Мене дратувало, що він носить ці червоні светри - як чоловік може таке носити? Для мене це була трагедія", - сказала Повалій.

За її словами, спочатку Ліхута її дратував. Вона не розуміла, чому чоловік так себе любить і намагається всім навколо довести свою перевагу. Але пізніше зірка в нього закохалося - в людину, яка перевернула її життя.

"Ось дається кохання - і ти вже нічого не бачиш! Вже все подобається, вже ця людина - ідеал, іншого такого в світі немає, і ти готова все кинути - і за ним у прірву. Ось така любов далася. Як же мудро мені прислав Всесвіт учителя. Ігор був мені даний для того, щоб повністю перевернути моє ставлення до своєї творчості. До того, як я повинна себе вести серед людей. Як я до людей повинна ставитися", - додала співачка.

Зазначимо, Таїсія Повалій була двічі заміжня. З 1982 по 1993 року вона перебувала у шлюбі з гітаристом київського мюзик-холу Володимиром Повалій. Після розлучення вона вийшла заміж за музичного продюсера Ігоря Ліхуту. У співачки є син від першого шлюбу - Денис.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...