"Це для мене болюче питання... Яка різниця?": Алла Кудлай висловилася про похресницю Настю Каменських та її мовні скандали

Народна артистка України Алла Кудлай, яка є хресною мамою співачки Насті Каменських, висловилася про виконавицю в інтерв'ю Аліні Доротюк. Вона пояснила, як ставиться до українських зірок, які досі виступають з російськомовним репертуаром, передають Патріоти України.

Кудлай має чітку проукраїнську позицію, вона спілкується та виконує пісні виключно українською мовою. Чого не можна сказати про її зіркову похресницю. Нещодавно Каменських потрапила у скандал через свої погляди. Зокрема, артистка заявила, що не відмовлятиметься від російськомовних хітів, і виконуватиме їх на сцені.

Алла Петрівна наголосила, що засуджує співаків, які продовжують співати російською. Вона переконана, що рано чи пізно за свої вчинки доведеться відповісти усім.

"Це їхня особиста справа. Звичайно, засуджую, але це їхня справа. Хай вирішують так, як вони хочуть. Відповідати всім доведеться за скоєні такі речі", – заявила виконавиця.

Однак про свою похресницю, яка якраз входить до списку таких артистів, Кудлай висловлюватися відмовилася. Вона каже, що для неї це дуже "болюча тема" і додає, що майже не спілкувалася з Настею за час повномасштабного вторгнення. Співачка зазначила, що "це особиста справа" Каменських, якою мовою співати.

"Давайте я не буду на це відповідати. Це для мене болюче питання... Яка різниця? Я не хочу і все!" – різко сказала Кудлай.

За ці гроші можна купити п'ять Ferrari: Найдорожчий FIAT в історії виставили на аукціон. Власник планує продати шедевр автопрому десь за два млн доларів. Що робить 70-річне купе таким унікальним

четвер, 25 липень 2024, 12:00

У США на аукціон RM Sotheby’s виставили купе FIAT 8V 1953 року. За автомобіль планують отримати від 1,8 до 2,3 мільйона доларів — як за п'ять новеньких Ferrari 12Cilindri. Про унікальну машину розповіли на сайті аукціонного дому, зазначають Патріоти Ук...

"Ніколи не сприймала як чоловіка": Христина Соловій зізналася, чи був у неї роман зі Святославом Вакарчуком

четвер, 25 липень 2024, 9:59

Популярна українська співачка Христина Соловій вперше прокоментувала чутки про роман з лідером гурту "Океан Ельзи", відомим музикантом Святославом Вакарчуком. Зірка зізналася, чи справді між нею та її наставником були романтичні стосунки, передають Пат...