"Це єдине, що може сказати будь-хто з нас": Х'ю Джекмен та його дружина розлучилися після 27 років шлюбу

Зірка Голлівуду Х'ю Джекмен та його дружина Деборра-Лі Фернесс оголосили, що розлучаються після багатьох років спільного життя. Новина про розлучення стала повною несподіванкою як для ЗМІ, так і для мільйонів шанувальників австралійського актора, який по праву вважається одним із найпопулярніших у світі, передають Патріоти України.

Нещодавно подружжя відзначило 27-ю річницю весілля, а на срібне весілля Джекмен поділився серією фото з церемонії одруження. Їхній союз називали чи не найміцнішим і найщасливішим у шоу-бізнесі.

«Нам пощастило провести майже три десятиліття разом як чоловік та дружина у прекрасному повному кохання шлюбі. Наш шлях тепер змінюється, і ми вирішили розлучитися, щоб продовжити своє індивідуальне зростання», — йдеться у спільній заяві пари.

«Наша родина була і завжди буде нашим головним пріоритетом. Ми приступаємо до цього наступного розділу з вдячністю, любов'ю та добротою. Ми дуже цінуємо ваше розуміння та повагу до нашого приватного життя…» — наголошується в заяві.

Вона підписана «Деб і Х'ю Джекмен», при цьому додано ще одну фразу: «Це єдина заява, яку може зробити будь-хто з нас».

Нагадаємо, у колишнього подружжя двоє прийомних дітей — син Оскар (23 роки) та дочка Ава (18 років). 54-річний Джекмен молодший за колишню дружину на 13 років. Раніше він не раз заявляв, що ніколи не проводив у розлуці з дружиною більше двох тижнів після їхнього весілля у 1996 році.

У квітні, коли пара відзначала 27-му річницю весілля, зірка «Росомахи» та «Людей Ікс» вкотре освідчився Деборрі у коханні. «Я люблю тебе, Деб. Сьогодні наша 27-ма річниця весілля. 27 років! Я так тебе люблю. Разом ми створили чудову родину. І життя. Твій сміх, дух, щедрість, гумор, зухвалість, сміливість та відданість — неймовірний подарунок для мене. Я люблю тебе всією душею», — написав актор на своїй сторінці в Instagram.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...