"Це краще, ніж постійні сварки": Тоня Матвієнко вперше розповіла, як ставиться до кризи у стосунках батьків

Українська співачка Ніна Матвієнко зізналась, що живе окремо зі своїм чоловіком, хоч розлучатися поки що не планує. Тоня Матвієнко прокоментувала розрив батьків і сказала, що відреагувала на це нормально, передають Патріоти України.

Після 50 років подружнього життя Ніна Матвієнко попросила свого чоловіка Петра переїхати від неї. Хоч подружжя не планує розлучатися офіційно, їхні стосунки стали не такими міцними, як раніше.

Як Тоня Матвієнко відреагувала на розрив батьків

Зіркова донька Тоня Матвієнко спокійно і з розумінням поставилась до такого рішення матері. Вона навіть підтримала її, адже усвідомлює, що краще жити без конфліктів.

"Я нормально відреагувала. Якщо їм спокійніше одне без одного, то це ж краще, аніж коли є сварки, дратування. Люди хочуть побути в спокої, пожити для себе. Втомилися одне від одного", – зізналась Тоня.

Розрив Ніни Митрофанівни з чоловіком: що відомо

  • У березні цього року Ніна Матвієнко та Петро Гончар святкували "золоте весілля" – 50 річницю шлюбу. Однак згодом співачка розповіла, що чоловік забув про важливу дату. Вона розсердилась, але не стала нагадувати.
  • Наприкінці жовтня артистка зізналась, що більше не живе разом з коханим – вона перебуває у будинку з донькою, а Петро Гончар – на дачі, що за 60 кілометрів від Києва. Жінка сама попросила покинути її, бо все життя почувалась, як чоловік.
  • Однак згодом Ніна Матвієнко поділилась, що пошкодувала про публічне зізнання. Вона наголосила, що поки що не планує розлучатися. Можливо, через певний час пара знову почне жити разом.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...