"Це не та людина, яку я завжди знав": Батько Меган Маркл звинуватив принца Гаррі, що він погано вплинув на його доньку

Батько Меган Маркл вважає, що його дочка змінилася після того, як вийшла заміж за британського принца Гаррі й в останні роки вона багато бреше. Про це Томас Маркл заявив під час інтерв’ю GB News, передають Патріоти України із посиланням на The Sun.

77-річний батько Меган звинуватив принца Гаррі в тому, що він нібито погано вплинув на його дочку. Томас стверджує, що його донька «брехала роками» під впливом чоловіка.

На питання, чи брехала Меган під час інтерв’ю з Опрою Вінфрі, батько колишньої герцогині сказав: «Вона брехала роками. Брехня про архієпископа? Як можна сказати: “Ми одружилися за три дні до весілля?”. Її брехня настільки очевидна, що я не знаю, чому вона це говорить».

При цьому Томас запевнив, що раніше його дочка не брехала, тому зараз йому соромно за її поведінку. Батько Меган зізнався, що більше не спілкувався з донькою з моменту весілля. Вона перестала відповідати на дзвінки батька після того, як у Мережі були опубліковані фото Томаса, де він приміряє смокінг напередодні весілля і вивчає історію Британії.

За словами Томаса, він збирався відвідати свято, але принц Гаррі нібито вплинув на те, що дочка перестала з ним спілкуватися.

“Я лежав на лікарняному ліжку, розмовляв з ними, говорив їм, що не можу прийти на весілля, і відтоді вони зі мною не розмовляли. Якби ваш батько був у лікарні, хіба ви не турбувалися б - навіть якби злилися на них? Хіба ви не турбуєтеся, виживуть вони чи помруть? Вона змінилася, це не та донька, яку я знав”, – сказав Томас.


Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...