"Це свіжа рана і великий біль": Приходько заявила, що два роки не спілкується з мамою

Популярна українська співачка Анастасія Приходько зізналася, що вже два роки не спілкується з мамою і молодшим братом. За словами артистки, її мама ще жодного разу не бачила молодшого онука Луку, передають Патріоти України.

Про це знаменитість розповіла у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна". Приходько повідомила, що для неї це "свіжа рана" і їй дуже боляче. Виконавиця заявила, що для неї зрада – це найбільший біль, і тому вона вирішила перестати спілкуватися з усією родиною.

Як виявилося, мама Приходько рідко цікавилася онуками. Молодшого Луку вона ще жодного разу не бачила, а онука Гордія – близько п'яти разів. "Напевно, дуже зайнята людина", – додала співачка.

Коротко про знаменитість:

Анастасія Приходько – українська співачка, громадська і політична діячка. У неї є троє дітей: 11-річна дочка Нанна, яку зірка народила від абхазького бізнесмена Нурі Кухілава, 6-річний син Гордій і син Лука від другого чоловіка, бізнесмена Олександра.

Взяла участь у шоу російського Першого каналу "Фабрика зірок 7", в якому посіла перше місце, після чого почала співпрацю з продюсером Костянтином Меладзе. Представляла Росію на музичному конкурсі "Євробачення-2009" з українсько-російською піснею "Мамо". У жовтні 2018 року оголосила про відхід зі сцени, а 24 лютого 2021 року знаменитість повернулася на естраду.


"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...