"Це жахливо": Наталі Портман вперше прокоментувала розлучення з чоловіком-зрадником

Американська акторка Наталі Портман вперше прокоментувала розлучення з чоловіком, танцівником Бенжаміном Мільп'є, передають Патріоти України.

Зірка Голлівуду підтвердила розрив з коханим, який її зраджував, на початку цього року. Утім, ані Портман, ані Мільп'є не коментували розлучення. Уінтерв'ю виданню Vanity Fair акторка привідкрила завісу особистого життя. Знаменитість дала чітко зрозуміти, шо не планує висвітлювати на публіку подробиці розриву з коханим. Наталі Портман також додала, що негативно ставиться до надмірної уваги до її особистого життя.

"Це жахливо, і в мене немає бажання підігрівати до цього інтерес", - різко відповіла артистка. Зазначимо, Наталі Портман та Бенжамін Мільп'є прожили у шлюбі 11 років. За цей час у них народилося двоє дітей – син та донька. Однак влітку минулого року стало відомо, що танцівник зраджував артистку з молодою екоактивісткою. Портман не змогла пробачити коханому зради та пішла від нього.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...