"У квартирі було нуль градусів": Бєдняков розповів подробиці смерті мами в окупованому Маріуполі

В окупованому Маріуполі український ведучий Андрій Бєдняков втратив маму. Знаменитість розповів, що його близька людина тяжко хворіла. Під час блокади Маріуполя мамі ставало лише гірше, передають Патріоти України.

Умови, в який довелося жити жінці, лише погіршували її стан здоров'я. Постійні вибухи, відсутність води та опалення: здоровій людині тяжко жити, а хворій – тим більше. Мама Бєднякова впала в кому.

"Мамі ставало гірше. Мама впала в кому, як мені потім сказала сестра. Мама хворіла, про це до цього ніхто не знав. Мамі ставало гірше від кожного вибуху. Тому що на мозок це дуже впливало. Здоровій людині було складно, а хворій людині - це в рази було складніше. Плюс у квартирі вже було +3,0 градусів. А для хворої людини - це катастрофа", - розповів Андрій на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

Бєдняков розповів, що маму вдалося вивезти та поховати у Маріуполі. Нині ця територія перебуває у тимчасовій окупації.

"Маму вдалося вивезти і вдалося маму поховати по-людськи. Але, на жаль, не на підконтрольній Україні на даний момент території. Але, як сказала сестра, хоча б не біля під'їзду, де ховали своїх родичів люди нашого двору та всього міста", - додав ведучий.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...