"У мене таке враження, що я перейшла в якийсь 4D вимір": Співачка Lama зізналася, чому у неї немає дітей, і розповіла про стосунки з коханим (фото, відео)

Відома українська співачка Наталя Дзеньків, більш відома широкому загалу як Lama, деякий час назад пропала з поля зору. Вона не давала концерти і не радувала фанатів новими піснями. Чим же займалася артистка весь цей час, передають Патріоти України.

В інтерв'ю програмі "Світське життя" співачка Lama розкрила, чим жила всі ці роки, чому у неї немає дітей і що у неї на особистому фронті. Наталя Дзеньків в віці 45 років так і не обзавелася офіційною сім'єю. У неї є коханий чоловік, але оформляти стосунки вони не поспішають.

Живе артистка за містом в лісі, де веде здоровий спосіб життя, багато медитує і намагається налагодити своє життя після того, як вона залишилася без продюсера і команди.

"Як Садхгуру каже, індійський йог: "Ви занадто серйозно ставитеся до життя, переживаєте через все, для чого це? Віддайся всесвіту і ти отримаєш те, що треба". У мене таке враження, що я перейшла в якийсь 4D вимір, я почала бачити набагато чіткіше і ясніше, що треба робити. Просто треба віддатися", - зазначила Lama.

Також 45-річна зірка зізналася, що у неї немає дітей, оскільки вона не була до цього готова в більш ранньому віці, та й зараз впевнена, що їй це не потрібно. Замість цього у Наталії та її коханого є дві собаки - лайка і щеня без породи.


Можливо, в найближчому майбутньому ми почуємо нові пісні від зірки - виконавиці таких хітів, як "Знаєш як болить", "Моє серце" і "Мені так треба".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...