У Росії був засуджений за крадіжку: Коханцем балерини Волочкової став колишній член НЗФ "ДНР" (фото)

Коханим епатажної російської балерини Анастасії Волочкової став Сергій Кузнєцов – колишній член НЗФ «ДНР». У 2014 році у Запоріжжі Кузнєцов керував проросійським рухом. Про це повідомив російський журналіст Аркадій Бабченко у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

«Того ж року (2014 – ред.) він приїхав на територію Донецької області. Через два роки його звинуватили в участі у терористичному акті із застосуванням зброї. Також бойфренд балерини понад 20 років тому був засуджений у Росії за крадіжку», - написав Бабченко.
Анастасія Волочкова зустріла свого нового обранця, коли він працював банщиком у проекті «Давай одружимося». На зйомках у них почався роман і одразу після проекту пара полетіла відпочивати на Мальдіви.
Проте вже за тиждень пара розлучилася. Волочкова заявила, що Кузнєцов скористався нею з корисливою метою, а той у свою чергу, - що це сама балерина повелася негідно, представивши себе шанувальникам як жертву афериста.

Засвітила животик у новому кліпі: Співачка Ірина Федишин знову при надії

середа, 8 травень 2024, 2:35

Популярна українська співачка Ірина Федишин готується втретє стати мамою. Артистка поділилася кадрами з округлим животиком. . Сьогодні Ірина Федишин представила новий кліп на пісню "Секрет", де і повідомила радісну новину про вагітність. Знаменитість...

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...