У Варшаві діти душевно заспівали "Ой у лузі червона калина" перед Хливнюком і зворушили музиканта

Відомий український рок-музикант, соліст гурту" Бумбокс", а нині - боєць ЗСУ Андрій Хливнюк вирушив з благодійним турне Польщу. У Варшаві його вразили діти-фанати, які заспівали перед ним легендарну пісню "Ой у лузі червона калина", передають Патріоти України.

Діти дуже старанно співали перед музикантом-воїном вже знайомі всім рядки. "Ой у лузі червона калина похилилася, Чогось наша славна Україна зажурилася. А ми тую червону калину підіймемо, А ми нашу славну Україну, гей, гей, розвеселимо!",- виконували вони. Хливнюк в цей час присів навпочіпки ‒ для того, щоб бути з "колегами" на одному рівні. Музикант посміхався, дивлячись на дітей, а в кінці заплескав він і кричав " Браво!".

Нагадаємо, раніше, наприкінці березня 2022 року, лідер гурту Бумбокс Андрій Хливнюк, який тоді служив у територіальній обороні України, був поранений в обличчя.

Артисту вчасно надали необхідну і допомогу він досить швидко оговтався від поранення. Однак на фото в соціальних мережах Хливнюк вважав за краще приховувати обличчя за допомогою маски або сонцезахисних окулярів.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...