"Українська Кардаш'ян" порадувала себе і підписників гарячими світлинами з піску: Софія Стужук "запалює" на Домінікані

Софія Стужук / instagram.com/sofia_stuzhuk

Українська зіркова блогерка Софія Стужук полетіла відпочивати до Домініканської Республіки, і вже звично відбила витрати, викладаючі контент зі своєю розкішною фігурою у мережі, зазначають Патріоти України. Цього разу Instagram модель еротично позувала у мікробікіні на піску. Демонструючи пишний бюст та плаский животик.

Софія Стужук у мікробікіні / instagram.com/sofia_stuzhuk

Знаменитість також вирішила поміркувати над тим, як її діти повинні реагувати на подібні світлини. Як говорить Софія, вона ніколи нічого не показує дітям зайвого. Вона запевняє, що "бачити маму в купальнику – це нормально".

Софія Стужук у мікробікіні / instagram.com/sofia_stuzhuk

"Мене діти не бачать голою. Нічого зайвого (статевих органів) мої діти не бачать. Однак, сексуальною освітою Девіда я займаюся. У нього є книги про людське тіло та його будову. Він розуміє, звідки беруться діти", - вважає Софія.

Софія Стужук у мікробікіні / instagram.com/sofia_stuzhuk

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...