Вагітна Катерина Осадча в обтислій сукні та на підборах показала чималий животик

Відома українська ведуча Катерина Осадча, яка невдовзі народить третю дитину, тішиться своїм цікавим станом, передають Патріоти України.

Знаменитість залюбки демонструє, як змінюється її фігура фоловерам у своєму Instagram. Так, у сторіз ведуча програми "Світське життя" запостила селфі, які зробила перед дзеркалом. На чорно-білих фото зірка постала в довгій блискучій обтислій сукні та на підборах.

Якщо на першому знімку навіть непомітно, що Катя при надії, то на другій фотографії теледіва підкреслила підрослий вагітний животик.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...