"Варіантів мало": Дружина Брюса Вілліса розкрила подробиці його тяжкої боротьби з деменцією

Дружина голлівудського актора Брюса Вілліса, Емма Гемінг розкрила подробиці його боротьби з деменцією, передають Патріоти України.

Вона відвідала прем'єру документального фільму Маленькі порожні коробки і розповіла про стан чоловіка. Гемінг підкреслила, що варіантів лікування деменції мізерно мало, проте вони не втрачають надію.

«Коли ми говоримо про світ деменції, як ви знаєте, варіантів мало. Але деякі не хочуть опускати руки і просто спостерігати за тим, як відбуваються зміни, і я стала свідком цього», — заявила вона.

Раніше Гемінг говорила, що хвороба Вілліса не піддається лікуванню і прогресує.«Відтоді як Брюсу поставили діагноз афазія навесні 2022 року, його стан прогресував, і тепер ми маємо більш конкретний діагноз: лобно-скронева деменція (відома як ЛВД). На жаль, проблеми зі спілкуванням — це лише один із симптомів хвороби, з якою стикається Брюс. Хоча це болісно, нарешті отримати чіткий діагноз — це полегшення», — тоді заявляла вона.

"Ви знову разом?": Ірина Білик заінтригувала натяком на возз'єднанням з колишнім чоловіком

субота, 5 жовтень 2024, 6:44

Українська співачка Ірина Білик заінтригувала возз'єднанням з колишнім чоловіком, шоуменом Дмитром Коляденком, передають Патріоти України. Такі думки у користувачів з'явилися після останнього допису зірки в Instagram. Зокрема, артистка опублікувала фот...

Боротьба триває: Кейт Міддлтон вперше за довгий час сфотографували після хіміотерапії

субота, 5 жовтень 2024, 6:30

Британська принцеса Кейт Міддлтон вперше за 2024 рік потрапила в об'єктив камери під час виконання своїх королівських обов'язків. Її Високість після того, як на початку вересня повідомила, що закінчила курс хіміотерапії для лікування раку, з'явилася на...