"Вау, як дві сестрички"": Оля Полякова вразила красою і молодістю на спільному з донькою фото

Оля Полякова - не тільки одна з найуспішніших українських артисток, але ще і одна з найкрасивіших. У віці 37 років виконавиці ледь можна дати 25. На спільних фото з 16-річною дочкою Оля і Маша виглядають як ровесниці, передають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм суперблондинка українського шоу-бізнесу опублікувала нове фото з прогулянки вечірнім Києвом. У кадрі Оля Полякова постала в трендовій білосніжній сукні з пишною спідницею і рукавами-буфами. Образ співачка доповнила чорним корсетом, високими чорними кедами і сонцезахисними окулярами. Разом з нею на знімку постала її старша дочка. Маша обрала цікаве плаття в клітку, капелюшок-таблетку і світлі масивні кросівки. Шанувальники прийшли в захват побачивши матір і дочку, дивуючись з того, наскільки чудово виглядає Оля Полякова.

"Як дві сестрички. Добре бути молодою вродливою мамою, дорослої красивої дочки", "Дуже красива фотографія. Ви такі класні", "Ольга молодець, молодше дочки виглядає", "Які Ви красиві", "Боже, які красуні", "Мама виглядає молодше своєї дочки", "Незрівнянні", "Краса! Немає слів!" - пишуть фоловери.

"Про це можна було б зняти цілий фільм": Сальма Гаєк і Пенелопа Крус згадали про аварійну ситуацію в літаку

понеділок, 6 травень 2024, 7:23

57-річна Сальма та 50-річна Пенелопа за два десятиліття дружби пережили чимало різних ситуацій. Пенелопа взяла у подруги інтерв'ю для останнього випуску Vogue Arabia, в якому вони згадали, як ледь не загинули в літаку, передають Патріоти України. «Одно...

Весілля року: Мільярдера Умар Камані виклав на святкування шлюбу з топ-моделлю Нади Адель 20 млн фунтів стерлінгів

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

Після казкового освідчення в серпні 2021 року цими вихідними засновник бренду PLT Умар Камані та модель Нада Адель нарешті одружилися в культовому готелі Cap-Eden-Roc на півдні Франції.Засновник-мільярдер британського магазину моди PrettyLittleThing (P...