Вау, яка красуня! Племінниця Андрія Шевченка викликала фурор довгими ногами і красивим обличчям (фото)

Андрій Шевченко зовсім недавно показав рідкісне фото зі своєю сім'єю, яка живе в Києві. В Україні зірковий футболіст побачився з мамою, сестрою і зятем, а також племінницею. Шанувальники залишилися зачаровані Анастасією, яка підкорила публіку модельною зовнішністю і стрункою фігурою, передають Патріоти України.

Коли успішний український спортсмен, який живе в Англії, в черговий раз гостював вдома, він опублікував рідкісне фото в колі сім'ї. Поруч з ним на знімку зображена його мама Любов Миколаївна, старша сестра Олена з чоловіком і племінниця, і за сумісництвом хрещена донька. Анастасія дуже схожа на свою маму і може похвалитися дуже цікавою зовнішністю.

Наскільки відомо, вчиться дівчина в престижному Лондонському університеті королеви Марії, де і живе більшу частину часу. У Лондоні вона дуже часто бачиться зі своїм дядьком, його дружиною Крістен і їхніми синами. Вона захоплюється фотографією і багато подорожує по світу. На її рахунок у Інстаграм підписані майже 2 тисячі фоловерів, яких вона радує своїми ефектними фото.

Настя може похвалитися гарною стрункою фігурою: довгими ногами, плоским животом, вузькою талією і красивою шкірою. Також у дівчини особлива природна краса: пухкі губи, великі виразні карі очі, вугільно-чорне волосся і акуратний носик.

"Модель", "Дуже красива", "Богиня", "Ти чудова", "Вау", "Ах ці ноги", "Що за пожежа", "Яка ж ти мила, красива", "Фатальна красуня", - можна побачити в коментарях під публікаціями дівчини.

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....