Вечірки без трусів, наркотики, плагіат...: Епізоди із життя принца Гаррі, про які він навряд чи згадає в мемуарах

Принц Гаррі заявив, що у 2022 році видасть мемуари про життєві уроки і досвід, які сформували його особистість. У цій книзі герцог Сассекський детально розповість про свою "нелегку долю". В молодості принц часто потрапляв у скандали. Гаррі лікувався в наркотичному диспансері та сфотографувався оголеним у Лас-Вегасі. Патріоти України пропонують вашій увазі скандальні історії з життя спадкоємця Британського престолу.

Вечірка у Лас-Вегасі

У 2012 році принц Гаррі потрапив у гучний скандал, коли його оголені фото розлетілися мережею. Букінгемський палац просив британські ЗМІ утриматися від публікацій приватних світлин, які зробили на закритій вечірці.

Скандал з наркотиками

У 2012 році Гаррі спіймали, коли він розпивав алкоголь і курив марихуану. Його батько принц Чарльз дізнався про залежність і відправив сина на лікування у реабілітаційний центр. У кінострічці "The Me You Can't See" герцог заявив, що регулярно вживав наркотики і алкоголь через втрату матері.

Нацистський костюм на вечірці

20-річний принц Гаррі з'явився на вечірці у нациській формі зі свастикою. Таке вбрання викликало обурення громадськості, але згодом герцог вибачився за свої дії. Папарацці сфотографували Гаррі з цигаркою на вулиці.

Незаконне звільнення викладача

Викладачка мистецтв в Ітон-коледжі запідозрила принца Гаррі у підробці курсової роботи. За це вчительку звільнили, але вона подала в суд й отримала компенсацію 45 тисяч фунтів.

Лайка і расизм в кадетському коледжі

Герцог Сассекський у 2006 році вибачався за свою нецензурну лексику на адресу пакистанського солдата. Під час служби в Британській армії він назвав колегу "Пакі", а це вважається образливим прізвиськом громадян Пакистану.

Джерело: Обозреватель

На голові чималий шрам: Комік Розовий вперше показався після важкого поранення

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:30

35-річний комік зі Львова, зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий вперше після важкого поранення розповів про свій стан і поділився фото. Відповідну сторіз він опублікував в Instagram, передає "Еспресо.Захід". За його словами, реабілітація триває, однак най...

Дівчина з обкладинки, або 20 років по тому: Катерина Осадча показала себе на початку кар'єри (фотофакти)

п’ятниця, 10 травень 2024, 1:45

Українська телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядала на початку своєї кар'єри. . Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона зізналася, що атмосфера навколо Євробачення 2024 нагадує їй час, коли вона починала працювати над програмою Світське ж...