"Велика проблема й трагедія": Оля Полякова розповіла, що неодноразово ставала жертвою сексуальних домагань

Популярна співачка Оля Полякова, яка не так давно заявила, що Костянтин Меладзе пропонував їй інтим, поділилась шокуючою новино, зазначають Патріоти України.

У програмі "ЖВЛ" артистка розповіла, що протягом свого життя близько 10 разів ставала жертвою різних сексуальних домагань. Оля пам’ятає, що таке траплялось в школі, в університеті, на роботі. Також вона розповіла, як її чіпав якийсь чоловік у тролейбусі.

"Велика проблема й трагедія, що в нас про це ніхто не говорить. У нас навіть дівчата й жінки не розуміють різниці між харасментом і компліментом. І мене часто запитують, чому я це роблю. Може тому, що в мене двоє дітей. Я це так не залишу", - сказала співачка.

Зазначимо, не так давно Оля Полякова зізналась, що Костянтин Меладзе пропонував їй інтим в обмін на просування кар'єри. Артистка розповіла, що мовчала про це 18 років.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...