​Відпочити перед пологами: Катя Осадча поніжилася в купальнику на березі моря (фотофакти)

Українська телеведуча Катерина Осадча відпочиває в сонячній Туреччині. У своєму Instagram жінка при надії показала чергову світлину з відпустки, зазначають Патріоти України.

На знімку Катя сидить на березі моря в роздільному чорно-білому купальнику. При цьому зірка позує спиною до камери, але голову все ж повернула. Доповнила Осадча пляжний образ сонцезахисними окулярами.

"Ідеальний понеділок", - підписала вона фото

"Ви така чарівна", "Захоплююся вами", "Гарний початок тижня", "Красиве фото", - пишуть фоловери в коментарях під знімком.

Нагадаємо, Катерина Осадча чекає другу дитину від Юрія Горбунова. При цьому у неї є син Ілля від попереднього шлюбу. А також подружжя виховує маленького сина Івана.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...