"Влізти в чиюсь голову, в чиюсь уяву. У кожного вона різна": Українські зірки відреагували на скандал з Меладзе і домаганнями (відео)

Відомого продюсера і чоловіка Віри Брежнєвої Костянтина Меладзе звинуватили в сексуальних домаганнях. Перша це зробила Ані Лорак, а потім її підтримала Оля Полякова. Українські артисти відреагували на дані заяви. Про це повідомляється в програмі "Викриття" на телеканалі Kyiv.Live, передають Патріоти України.

Зазначимо, що Ані Лорак сміливо заявила, що Меладзе їй натякав на інтимні стосунки. "Він мені сказав: ти знаєш, тобі ніхто не потрібен, ти ось самостійна особистість, ти повинна сама. І далі не було ніякої розмови, він просто обірвав всі трубки, і всім своїм знайомим заборонив зі мною спілкуватися, тому що я не прийняла його умови роботи", - заявила Ані Лорак.

Наступною зіркою, яка зробила схоже відверте зізнання, стала Оля Полякова. У своєму відеозверненні вона розповіла, що теж стала жертвою непристойної пропозиції. До слова, ходили чутки, що саме через домагання пішла від співпраці з Меладзе Еріка Герцег і Поліна Гагаріна. А нещодавно Тетяна Найник з ВІА "Гри" сказала також про сексуальні домагання.

Українська артистка Надія Мейхер вирішила захистити честь відомого продюсера. Вона повідомила, що всі звинувачення не варто сприймати серйозно, адже Полякова "просто піариться". "Влізти в чиюсь голову, в чиюсь уяву. У кожного вона різна, а у нас, артистів, взагалі бурхлива. Її я знаю погано, але точно можу сказати, що слово "домагання" і Костянтин Меладзе - абсолютно протилежні речі", - підкреслила Надія Мейхер.

До речі, підтримала продюсера і Анастасія Приходько. У той же час Наталія Могилевська і Надія Дорофєєва розповіли, що ніколи не відчували сексуального харасменту на своєму творчому шляху.

"Не хоче виходити на велику сцену": Озвучено позицію Ломаченка щодо війни в Україні

четвер, 28 березень 2024, 17:30

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко притримується проукраїнських поглядів, проте не вважає за потрібне доносити їх на широку аудиторію. Боксер легкої ваги завжди був замкнутим і спілкувався лише зі своїм вузьким колом спі...

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...