"Вона стала небезпечною". Принц Гаррі звинуватив королеву-консорта Каміллу в підкупі преси - у мережі здійнялася хвиля хейту проти неї

"Вона стала небезпечною". Принц Гаррі звинуватив королеву-консорта Каміллу в підкупі преси – у Мережі здійнялася хвиля хейту проти неї

В рамках промокампанії своєї автобіографічної книги Запасний, що з’явиться у книжкових крамницях Великої Британії 10 січня, принц Гаррі дав велике інтерв'ю програмі 60 Minutes, передають Патріоти України.

Молодший син короля Чарльза ІІІ зробив випад на адресу дружини короля, королеви-консорта Каміли, в своєму новому інтерв'ю, чим спричинив зливу хейти на її адресу.

В інтерв'ю для програми 60 Minutes принц Гаррі назвав Каміллу «небезпечною» і «лиходійкою», відповідаючи на запитання ведучого Андерсена Купера щодо його випадів на її адресу на сторінках своєї книги.

Згадуючи інтерв'ю 1995 року, в якому його мати, принцеса Діана, назвала Каміллу «третьою особою в її шлюбі», Гаррі каже, що це визнання перетворило теперішню королеву-консорта на «лиходійку», додаючи, що «Їй потрібно було реабілітувати свій імідж».

Також у книзі Гаррі згадує, як він разом зі старшим братом «благав» батька не одружуватися із Каміллою, адже це бажання змінити її публічний образ зробило її «небезпечною».

"Її потреба реабілітувати свій імідж робила її небезпечною через зв’язки, які вона налагоджувала в британській пресі", — сказав він Куперу. "І з обох сторін була відкрита готовність торгувати інформацією. І з сім'єю, побудованою на ієрархії, і з нею, на шляху до статусу королеви-консорта, люди чи тіла залишаться на вулиці через це", — сказав він.

Гаррі також зазначив, що те, що він розумів, що бажання Камілли "бути на першій сторінці [і] писати про неї позитивні історії", походить від віри його родини в те, що позитивне висвітлення в ЗМІ "покращить вашу репутацію або збільшить шанси бути прийнятою як монарх британською громадськістю".

Після інтерв'ю в Мережі запустили хештег #CamillaParkerBowlesIsABully (#КаміллаПаркерБоулзЗнущання). У свої постах користувачі Мережі і прихильники принца Гаррі і Меган Маркл відшукують і публікують фото та відео, які на їхню думку підтверджують звинувачення. "Ось #зламачуха принца Гаррі танцює з журналістом таблоїду. Цей чоловік працює на The Sun і часто нападає на Меган та Гаррі".

"Кейт і Камілла дуже дружні. Певне, Кейт використала таку саму медіа-тактику, як і її зла подруга Камілла".

"Як ми можемо пишатися тим, що маємо королеву-консорта, яка виступає проти власного пасинка та його дружини заради власної вигоди і, що найгірше, відкрито насолоджується товариством кривдників жінок, ніби це є знаками пошани? Коли ми так низько опустилися?".

"Минулого місяця Камілла Паркер Боулз пообідала з двома найбільш женоненависницькими журналістами на землі. Через кілька днів Джеремі Кларксон написав огидну статтю про Меган.Камілла не дистанціювалася від Джеремі Кларксона".


Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...