"Вони дуже шкодять іншим": Тіна Кароль назвала свої шкідливі звички - фанати здивовані. Чи витримає Дан Балан?

Зірка українського шоубізнесу Тіна Кароль, яка нещодавно шокувала відео, як стоїть на цвяхах, розповіла про свої шкідливі звички, передають Патріоти України.

Так, на YouTube-каналі співачка опублікувала новий ролик, в якому розповіла багато чого цікавого про себе. І, виявилось, що Тіна має шкідливі звички.

Проте, як з усмішкою говорить зірка, вони шкідливі для інших, а не для неї. Артистка зізнається, що у неї "синдром відмінника, а також вона перфекціоністка.

"Взагалі, я сама шкідлива", - з усмішкою розповіла Тіна. До речі, співачка також розповіла про свої ранкові ритуали. Щодня артистка прокидається о п’ятій ранку, щоб подивитися на світанок. Вона зізнається, що це надихає її та заряджає.

Після цього зірка займається спортом та випиває пів літра води. "Під час спорту слухаю демки, музику з туру. Третій пункт ранкового ритуалу - після тренування випиваю пів літра води", - поділилась виконавиця.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...