"Вовчиці" плакали від щастя та ревнощів водночас: Олег Винник на честь Дня Незалежності потішив прихильниць виконанням знаменитого хіта у парі з красунею Таюне (відео)

Популярний український співак Олег Винник вирішив привітати шанувальників і шанувальниць з Днем Незалежності України за допомогою їхньої улюбленої пісні.

Запис з концерту він опублікував на своїй сторінці в Instagram. «Вовчиця — З Днем народження, Україно!» — підписав ролик співак.

На відео оператор показав великим планом тисячі захоплених «вовчиць», які з неймовірним ентузіазмом підспівують своєму кумиру, перебуваючи майже в екстазі.

У цей час на сцені за Олегом Винником — його красуня-дружина Таюне. На ній — мереживна сукня улюбленого чорного кольору та туфлі на підборах.

Багато шанувальників сприйняли з ентузіазмом той факт, що Таюне з'явилася у кліпі на сторінці чоловіка: після концерту в Одесі деякі фанати почали підозрювати, що пара посварилася. Тому зараз вони змогли дати волю своїм почуттям та емоціям.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...