Врятували 10 хвилин: Олег Скрипка їхав на зустріч у центр Вінниці, куди влучила ворожа ракета

Український співак, лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка розповів, що лічені хвилини врятували йому життя у Вінниці, передають Патріоти України.

Так, сьогодні, 14 липня, у в центр міста поцілили ворожі ракети. Як повідомила ДСНС о 16:35, кількість загиблих знову зросла - до 21 особи, з них 3 дитини. За медичною допомогою, за останніми даними, звернулася 91 особа.

Як розповів музикант на сторінці у Facebook, він з командою саме їхав у центр на зустріч з організаторами концертів. Артисти дивом врятувались, оскільки вибухи сталися за 10 хвилин до того, як вони мали бути на місці.

"Ми мали зустріч із організаторами заходу в місці попадання ракети, нас врятувало 10 хвилин часу. Поки ворог бреше про ліквідацію ще однієї воєнної бази, ми бачимо на власні очі реальність їх "рятівної спецоперації" – 20 загиблих та 90 поранених. Ракетні удари рашистів по Вінниці влучили у паркувальний майданчик поблизу Будинку побуту "Ювілейний" та частково зруйнували медично-діагностичний центр. Світла пам’ять всім загиблим... Не забудемо, ніколи..." – написав Скрипка.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...