Втікають подалі від "русского мира": Максим Галкін та Алла Пугачова назавжди переїдуть до США

46-річний російський гуморист Максим Галкін планує переїхати з Аллою Пугачовою та дітьми до США. Про це повідомляють телеграм-канали, передають Патріоти України.

За даними росЗМІ, зіркове подружжя вже готує документи для переїзду до Штатів та планують продати свою розкішну нерухомість на території РФ.Цю інформацію повідомив ексдепутат російської Держдуми Роман Худяков.

"Пугачова і Галкін назавжди переїдуть в США. Сім'я Галкіних вже займається переоформленням і продажем нерухомості в Росії", — повідомляють ЗМІ.

Алла Пугачова та Максим Галкін покинули територію Росії одразу після початку повномасштабної російської агресії в Україні. Шоумен публічно засудив дії путінського режиму, у той час як примадонна утрималась від різких висловлювань, вона лише озвучила свою позицію проти війни в цілому. Пізніше Пугачова зазначала, що готова почати говорити, якщо проти Галкіна заведуть кримінальну справу в РФ.

Зіркове подружжя певний час мешкало на території Ізраїлю в шикарному маєтку, проте згодом вони з дітьми перебралися до Латвії. Алла Пугачова розповідала, що повернеться до Росії, коли в їхніх дітей закінчаться літні канікули у школі.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....