"Втратила слух": Співачка Анастасія Приходько серйозно захворіла

"Втратила слух": співачка Анастасія Приходько серйозно захворіла

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з шанувальниками сумною новиною - через хворобу вона втратила слух. Як розповіла знаменитість в Instagram, вона серйозно перехворіла, після чого у неї почалися ускладнення, передають Патріоти України.

"Я дуже сильно перехворіла, і ускладнення вже два місяці. Найголовніше для музиканта - слух. Але, на жаль, нічого не змінюється... Вперше ходила на "зозулю" (промивання носової порожнини, – УНІАН). Це просто жах! Але слух не повертається... " - зізналася Приходько.

Співачка сама не знає, яка саме хвороба спровокувала такий її стан. При цьому вона намагалася лікуватися традиційними засобами, але жодні препарати їй не допомогли. Тому вона вирішила навіть вдатися до народної медицини.

"Народна медицина. Куди ж без неї. Дексамітазон і всі можливі ліки протягом двох місяців не дають нічого! Головне, на корону здавала три рази, і це не вона! Якась затята хвороба мене наздогнала", - додала Приходько.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...