"Виламують двері і заселяються в житло": Кондратюк розповів про звірства російських окупантів під Херсоном

Легендарний український медіаменеджер, телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк розповів про поневіряння своїх родичів, які як і раніше залишаються в тимчасово окупованих районах Херсонщини. Жорсткі деталі їхніх бід Кондратюк повідав в інтерв'ю для YouTube-каналу Rostyslove Production, передають Патріоти України.

"Росіяни та іранці, до речі, займають їхні квартири, їхні будинки, не питаючи, де людина, чи виїхав він. Виламують двері. Спочатку ходили робили обхід, ставили літери "зет", коли ще Росгвардія заходила в населений пункт і перевіряла будинку. Хтось відкривав, хто не відкривав – ламали двері і спокійно йшли. А зараз там масове заселення незаселених житлових приміщень. Або навіть заселених, але не власниками. Там, правда, жесть", - каже Кондратюк.

До слова, рідне для Кондратюка село Пригір'я на півночі Херсонщини ЗСУ звільнили ще у квітні. Але частина родичів продюсера досі живе в окупації. Вірніше, вони там виживають.

"Зв'язок з ними є по Вайберу і Телеграму, іншого не дано. І нічого не дано, крім виживання. Чекають всі ВСУ. Херсонщина - це взагалі не проросійська територія, хто б що не говорив. Такого не було і не буде", - підсумував Кондратюк.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...