Винна не сигарета у ліжку? Понівечена у пожежі зірка 90-х Марина Хлєбнікова згадала події фатальної ночі

Відома російська співачка Марина Хлєбнікова, яка серйозно постраждала під час пожежі у власній квартирі в Москві, назвала ймовірну причину трагедії, передають Патріоти України.

"Цілком могло бути коротке замикання", – заявила вона в ефірі одного з російських телеканалів.

На її думку, у неї у квартирі могли заряджатися прилади, в тому числі ті, з якими гастролює її музичний колектив. "Я поставила один зарядник – телефон, тому що все висадила після поїздки, другий – увімкнула комп'ютер, на якому включила кіно, щоб спати", – згадала Хлєбнікова.

Нагадаємо, 18 листопада 2021-го в Москві в пожежі важко постраждала співачка Марина Хлєбнікова. За різними даними, вона отримала від 20 до 50% опіків тіла. 30 грудня її виписали з лікарні, але вона досі дотримується постільного режиму.

Марина Хлєбнікова: що відомо про співачку

Радянська і російська естрадна співачка, актриса та телеведуча.

Виступала у складі гуртів "Інтеграл" та "На-На".

У 1993 році вийшов її перший сольний альбом "Залишся", а 1997 році співачка стала популярною з піснею "Чашка кофію",

Останній студійний альбом співачки під назвою "Кішки моєї душі" вийшов у лютому 2005 року.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...