Вже росте "вдовий горб": Лікар розповів про серйозні проблеми зі здоров'ям у Пугачової

У співачки Алли Пугачової можуть бути сильні болі і запаморочення через «вдовий горб». Таке припущення зробив лікар Ілля Бурлаковський, який спеціалізується на роботі з м'язами і суглобами, передають Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

Медик, аналізуючи останні фотографії співачки, а також її сторінку у соцмережах, звернув увагу на порушення у роботі шийного відділу хребта. «Вони видні з перенапруги трапецієподібних м'язів. Крім того, формується так званий „вдовий горб“ (скупчення жирової тканини в районі сьомого шийного хребця, яке, як правило, зустрічається у жінок зрілого віку. — Авт.)», — зазначив лікар і додав, що Примадонні варто було б зміцнити шийний відділ.

Ілля Бурлаковський стверджує, що якщо Алла Борисівна не займеться серйозно шиєю, то неприємні симптоми продовжать розвиватися. «Думаю, Алла Пугачова періодично відвідує масажистів і остеопатів, і ці сеанси приносять тимчасове полегшення. Ймовірно, вона також страждає від головних болів і запаморочень», — зазначив він.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...