"З дитинства працювала із сьомої ранку до опівночі": Джамалі - 38. Найцікавіші факти про епохальну співачку України

Джамала святкує своє 38-річчя

27 серпня Сусана Алімівна Джамаладінова, більш відома за сценічним ім'ям Джамала, відзначає своє 38-річчя. Цікаво, що однокласники її називали Сусаніта Гонсалес Санчес, тому що іменинниця любила іспанську музику, у волоссі носила троянди й одягала яскраві речі. Зараз чоловік і близькі називають її Сусанна, команда й друзі - Джа.

Сьогодні Джамала святкує своє 38-річчя
Батьки Джамали професійні музиканти. І Сусанна з трьох років мріяла стати співачкою. У дев'ять років записала перший альбом, що містив 12 дитячих пісень.

Батьки зводили власний будинок у Криму і мали кафе. Джамала із сестрою допомагали їм із дитинства. Працювати доводилося із сьомої ранку до півночі. Уранці майбутня співачка полола грядки, збирала фрукти, овочі, відносила на ринок. У кафе Джамала мила посуд і різала салати.

Навчаючись у Національній музичній академії ім. П. І. Чайковського по класу оперного вокалу, планувала присвятити себе класичній музиці. Та пізніше захопилася джазом і почала пробувати себе в різних музичних напрямах.

2016 року Джамала виграла міжнародний пісенний конкурс Євробачення в Стокгольмі з піснею "1944", в якій ідеться про депортацію кримських татар із півострова. Того ж року стала народною артисткою України.

2013-го Джамала зіграла у фільмі "Поводир" про Україну 1930-х років. 2016 року знялася у фільмі "Поліна".

Три роки тому Джамала отримала сертифікат від нідерландської компанії StoKolex про назву нового сорту тюльпану її ім'ям.

Джамала та чоловік Сеїт-Бекір Сулейманов виховують двох синів - 3-річного Еміра й 14-місячного Селіма.


"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...