З обгорілим обличчям без макіяжу: MARUV показала "екстремальний" відпочинок з чоловіком (фото)

Українська співачка MARUV (справжнє ім'я - Анна Корсун), яка днями оголосила про тимчасову перерву, полетіла з чоловіком відпочивати за кордон в одну із "сонячних країн" та вже встигла обгоріти, попри затягнуте хмарами неб, передають Патріоти України.

Кілька роликів з не дуже вдалого відпочинку біля моря виконавиця поділилася в Instagram-сторіс. На відео співачка постала без макіяжу.

"Доброго ранку і вуаля! Я вчора обгоріла. Начебто було похмуро, начебто не було сонечка, ось як сьогодні. Думаю: навіщо мазати обличчя захистом від сонця, навіщо одягати капелюх? І, будь ласка, - вечірочком дивлюся на своє личко, а воно добряче обгоріле таке, червоненьке. Так що, друзі, якщо ви поїхали у сонячні країни на відпочинок і там похмуро, все одно намастіть личко захистом, інакше будете як я", – попередила MARUV.

Крім того, співачка поскаржилася на холодну воду у морі та показала порожній пляж. "А у нас сьогодні знову море піниться, на небі сонця немає, але при цьому все одно можна обгоріти. І вода ... яка холодна. Я, звичайно, не обіцяю, але якщо я якось зберуся з думками сильно, то, можливо, я скупаюся. Хоча, бачите – охочих немає", – зазначила вона.

"На пляжі сьогодні нікого. Тільки ми з Сашею – екстремали, прийшли засмагати під хмаринками, слухати морський прибій і вже скупнулися у басейні з підігрівом. А це, до речі, дуже радує. Басейн з підігрівачем – просто топчик", – додала MARUV.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...