Закрутила карусель? Любов Успенська позувала на столі, оголивши стегна і величезні груди (фото)

Російська королева шансону українського походження Любов Успенська дуже здивувала багатьох своїх шанувальників відвертим фото, зазначають Патріоти України.

На оприлюднених кадрах співачка з'явилася в дуже розкутому вбранні, яке оголило її пишні груди і стегна. Примітно, що свій образ Успенська доповнила високими чобітьми, а сама розташувалася на столі. Цей кадр можна було побачити на особистій сторінці Успенської в «Інстаграм». «Московська спека сьогодні нічим не гірша від жари в Баку. Бракує тільки моря», - написала в описі публікації Любов.

«Вульгарно», «Сдвиг по фазе», «А сапоги в такую жару обязательно?», «Для элегантного возраста очень пошло», «Старческий маразм», «Мадонна курит в сторонке», «Человек без чувства меры. В 67 лет – это смешно и грустно», «Для элегантного возраста очень пошло», «Кошечка», «Вы вообще стареете? Дай Вам бог здоровья и долголетия. Только фотки радуют, а вот песен нет», «От жары мозги ....что до конца не разделась», - написали люди в коментарях.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...